Monthly Archives: October 2017

IMV u Atini: Boozecamp: Loutraki Royale

Dragi Istekovci,
LK Atina nam predstavlja IMV pod nazivom Boozecamp – Loutraki Royale koji će se održati nakon prvog T.O.O.L. Boostcamp-a, i to od 8. do 10. decembra. Rok za prijavu je 31. oktobar i to putem sledećeg linka. Participacija za ovaj događaj iznosi 55€. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete mi se obratiti.
 
Ukoliko još uvek nemate […]

Mixed Reality: Extended Vision

Dragi Istekovci,

LK Istanbul nam sa zadovoljstvom predstavlja radionicu Mixed Reality: Extended Vision koja će se održati od 9. do 16. decembra. Ukoliko želite da se prijavite sve što je potrebno da uradite je da ostavite motivaciono pismo na sledećem linku kao i da popunjen formular pošaljete na board@eestec.etf.rs i to do 7. novembra. Ukoliko još […]

Radionica u Cirihu – Balloon Adventures in Low Level Space

Dragi Istekovci,

LK Cirih nam sa zadovoljstvom predstavlja svoju novu radionicu Balloon Adventures in Low Level Space koja će se održati od 3. do 10. decembra. Ukoliko želite da se prijavite potrebno je da ostavite motivaciono pismo na sledećem linku kao i da popunjen formular posaljete na board@eestec.etf.rs  do 29. oktobra. Ukoliko još uvek niste registrovani na eestec.net uputstvo za registraciju možete naći ovde.

Ako imate bilo kakvih […]

Jesenja učlanjenja i prezentacija Udruženja

Sa dolaskom novog semestra, došla je i nova prilika za studente Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu da se priključe radu našeg udruženja. Lokalni komitet Beograd broji nekoliko stotina članova, koji u toku cele godine imaju priliku da učestvuju u brojnim projektima koje organizujemo, ali i da učestvuju na internacionalnim razmenama i radionicama koje organizuju naše […]

Operativni događaj u Atini – T.O.O.L. Boostcamp

Dragi Istekovci,

LK Atina nam je pripremio prvo izdanje operativnog događaja T.O.O.L. Boostcamp koji organizuju u saradnji sa Training i Education Timovima. Ovaj događaj održaće se od 3. do 8. decembra, a rok za prijavu je 11. oktobar u ponoć.

Da biste se prijavili potrebno je da popunite sledeću formu i pošaljete je na boostcamp@eestec.net sa naslovom […]