Monthly Archives: January 2018

Napredna radionica u LK Banja Luka: The App Times

Dragi Istekovci,

LK Banja Luka nam sa zadovoljstvom predstavlja svoju naprednu radionicu The App Times, koja će se održati od 26. do 31. marta.
Ukoliko vas zanima Android programiranje i želeli biste da zajedno sa kolegama iz cele Evrope, a uz pomoć stručnjaka iz IT sveta i novinarstva, radite na primeni najpopularnijeg mobilnog operativnog sistema i kreirate svoju […]

Operativni događaj u LK Istanbul: “4th Design Sprint”

Dragi Istekovci,

Zadovoljstvo mi je da vas obavestim da će se ove godine, a tačnije od 24. do 29. marta, održati četvrto izdanje Operativnog događaja Design Sprint. Ovaj događaj je po prvi put organizovan u Beogradu 2014. godine, a ovogodišnji domaćin je LK Istanbul.

Design Sprint je događaj koji je osmišljen sa namerom da proširi i […]

Operativni događaj u LK Sarajevo: “10th T4T – Training for Trainers”

Dragi Istekovci,

Zadovoljstvo mi je da vas obavestim da je otvoren poziv za 10. po redu T4T – Training for Trainers, događaj koji će se održati od 14. do 23. marta, a čiji će domaćin ove godine biti LK Sarajevo.

“Training for Trainers” je operativni događaj koji je od posebne važnosti za naše Udruženje i predstavlja […]

Radionica u Skoplju: Code App Level Up 4

Dragi Istekovci,

LK Skoplje nam predstavlja svoju radionicu Code App Level Up 4, koja će se održati od 25. februara do 4. marta. Ukoliko želite da se prijavite, potrebno je da svoje motivaciono pismo ostavite na sledećem linku, kao i da popunjen formular pošaljete na board@eestec.etf.rs. Rok za prijave je 17. januar u ponoć.

Ukoliko još uvek nemate nalog na zvaničnom sajtu našeg […]