Monthly Archives: February 2018

Razmena u Tampereu: “Wappu Exchange”

Dragi Istekovci,
Lokalni Komitet Tampere nam sa zadovoljstvom predstavlja svoju razmenu Wappu Exchange, koja će se održati od 26. aprila do 2. maja.
Tokom ove razmene, imaćete priliku da prisustvujete jednoj od najvećih proslava u njihovom gradu, kao i da upoznate jedinstvene finske običaje, uz druženje sa Istekovcima iz svih delova Evrope.

Razmena je internacionalni događaj koji […]

Radionica u Madridu: “BrAIns”

Dragi Istekovci,
Lokalni Komitet Madrid nam sa zadovoljstvom predstavlja svoju novu radionicu BrAIns na temu veštačke inteligencije, koja će se održati od 6. do 13. maja.

Ukoliko želite da se prijavite, potrebno je da svoje motivaciono pismo ostavite na sledećem linku, kao i da popunjen formular pošaljete na board@eestec.etf.rs. Rok za prijave je 26. mart u ponoć.
Ukoliko još uvek nemate nalog na zvaničnoj platformi našeg […]

Prolećna učlanjenja 2018!

Kao i svake godine, Udruženje studenata elektrotehnike Evrope — Istek Lokalni komitet Beograd dočekuje semestar učlanjenjima novih članova. Član Isteka može postati svaki student Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu. Svi članovi stiču priliku da učestvuju na mnogobrojnim projektima koje organizujemo u toku godine kao i da napreduju na ličnom i profesionalnom nivou. Pored toga, mogu […]

Radionica u Solunu: “PrinterStellar”

Dragi Istekovci,

Lokalni Komitet Solun nam sa zadovoljstvom predstavlja svoju novu radionicu PrinterStellar, koja će se održati od 6. do 13. maja.
Ukoliko želite da se prijavite, potrebno je da svoje motivaciono pismo ostavite na sledećem linku, kao i da popunjen formular pošaljete na board@eestec.etf.rs. Rok za prijave je 23. mart u ponoć.

Ukoliko još uvek nemate nalog na zvaničnoj platformi našeg Udruženja – eestec.net, […]

Prolećni Kongres u Krakovu

Dragi Istekovci,

Ove godine LK Krakov ima tu čast da organizuje događaj koji će obeležiti još jednu uspešnu godinu, doprineti unapređenju našeg Udruženja i oblikovati njegovu budućnost!

Sa velikim zadovoljstvom vam prosleđujem poziv za neoficijelne participante Prolećnog Kongresa, kao i za Internacionalni motivacioni vikend koji će uslediti nakon zvaničnog dela.

Prolećni Kongres će se održati od 15. […]

Utisci sa putovanja: Radionica u LK Lilu “SILilleCON Valley 2.0″

Naša članica, Milica Lazić, ove zime imala je priliku da učestvuje u radionici koju je organizovao Lokalni komitet Lil — SILilleCON Valley 2.0. Kako se Milica provela možete pročitati u nastavku teksta.

 

Tema radionice bila je izrada jednostavnih robota uz pomoć Arduina i Android aplikacije. Održana su predavanja na ove dve teme, praćene samim radom […]