Monthly Archives: March 2018

Radionica u LK Kozenca: “Driving into the future”

Dragi Istekovci,

Lokalni Komitet Kozenca sa zadovoljstvom predstavlja radionicu Driving into the future, koja će se održati od 13. do 20. maja.

Ukoliko želite da se prijavite, potrebno je da svoje motivaciono pismo ostavite na sledećem linku, kao i da popunjen formular pošaljete na board@eestec.etf.rs. Rok za prijave je 22. april u ponoć. 
 
Ukoliko još uvek nemate nalog na zvaničnoj platformi našeg Udruženja – eestec.net, uputstvo […]

Radionica u LK Patras: “H.E.R.O.”

Dragi Istekovci,

Lokalni Komitet Patras sa zadovoljstvom predstavlja radionicu H.E.R.O. koja će se održati od 13. do 18. maja.

Ukoliko želite da se prijavite, potrebno je da svoje motivaciono pismo ostavite na sledećem linku, kao i da popunjen formular pošaljete na board@eestec.etf.rs. Rok za prijave je 8 april u ponoć. 
 
Ukoliko još uvek nemate nalog na zvaničnoj platformi našeg Udruženja – eestec.net, uputstvo za registraciju možete pronaći ovde. […]

PLC + SIM(P)ATIC Challenge 2018

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek Lokalni komitet Beograd po treći put zaredom u saradnji sa kompanijom Siemens organizuje besplatnu stručnu radionicu SIM(P)ATIC PLC+ Challenge 2018, koja će mladim i
perspektivnim budućim inženjerima pružiti detaljniji uvid u problematiku s kojom se inženjeri
susreću u industrijskoj automatizaciji.

Učesnici su studenti završnih godina osnovnih i master studija Elektrotehničkog i […]

Operativni događaj u LK Ljubljana: “T.O.O.L. Leaders of Tomorrow 5″

Dragi Istekovci,
 
LK Ljubljana i Training Team imaju tu čast da vam predstave peto izdanje operativnog događaja TOOL: Leaders of Tomorrow koji će se održati u periodu od 13. do 19. maja.
Na ovom događaju ćete moći da poboljšate svoje meke veštine i naučite kako da budete što bolji lider na bilo kom budućem projektu, bilo u Isteku ili ličnom radu. 
 
U nastavku vam prosleđujem […]

Radionica u Ksantiju: “3D Blinders”

Dragi Istekovci,

Lokalni Komitet Ksanti sa zadovoljstvom predstavlja radionicu 3D Blinders, koja će se održati od 13. do 20. maja.

Ukoliko želite da se prijavite, potrebno je da svoje motivaciono pismo ostavite na sledećem linku, kao i da popunjen formular pošaljete na board@eestec.etf.rs. Rok za prijave je 31. mart u ponoć. 
 
Ukoliko još uvek nemate nalog na zvaničnoj platformi našeg Udruženja – eestec.net, uputstvo za registraciju […]

EESTech Challenge – Internacionalno takmičenje iz oblasti Big Data Analysis

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek (EESTEC) organizuje internacionalno takmičenje EESTech Challenge iz oblasti Big Data Analysis pod pokroviteljstvom Microsoft Development Centra Srbija. Prijave će biti otvorene od 12. do 25. marta u ponoć.

                                  

Cilj takmičenja jeste unapređivanje znanja […]

Razmena u LK Zagreb: “Beeruminati”

Dragi Istekovci,

Lokalni Komitet Zagreb sa zadovoljstvom predstavlja razmenu Beeruminati, koja će se održati od 13. do 20. maja.

Ukoliko želite da se prijavite, potrebno je da svoje motivaciono pismo ostavite na sledećem linku, kao i da popunjen formular pošaljete na board@eestec.etf.rs. Rok za prijave je 8. april u ponoć. 
 
Ukoliko još uvek nemate nalog na zvaničnoj platformi našeg Udruženja – eestec.net, uputstvo za registraciju […]

Utisci sa putovanja: Radionica u LK Skoplje “Code App Level Up 4″

Iza nas je još jedna uzbudljiva Istek radionica, koju je organizovao Lokalni komitet Skoplje. Kako se naša članica, Vanja Ivković, provela na radionici “Code App Level Up 4” pročitajte u nastavku teksta.

 

Moje prvo, ali definitivno ne i poslednje, Istek putovanje dogodilo se pre dve nedelje. U pitanju je radionica na temu izrade veb aplikacija […]

Radionica u Cirihu: “Women in Engineering and Technology 4″

Dragi Istekovci,

Lokalni Komitet Cirih nam sa zadovoljstvom predstavlja svoju tradicionalnu radionicu na temu položaja žena u svetu inženjerstva – Women in Engineering and Technology 4, koja će se održati od 6. do 11. maja.
 
Ukoliko želite da se prijavite, potrebno je da svoje motivaciono pismo ostavite na sledećem linku, kao i da popunjen formular pošaljete na board@eestec.etf.rs. Rok za prijave je 1. april […]

Radionica u LK Bukurešt: “decode IT 2″

Dragi Istekovci,

Lokalni Komitet Bukurešt nam sa zadovoljstvom predstavlja svoju novu programersku radionicu de<code> IT 2, koja će se održati od 6. do 11. maja.
 
Ukoliko želite da se prijavite, potrebno je da svoje motivaciono pismo ostavite na sledećem linku, kao i da popunjen formular pošaljete na board@eestec.etf.rs. Rok za prijave je 1. april u ponoć. 
 
Ukoliko još uvek nemate nalog na zvaničnoj platformi našeg […]