Monthly Archives: September 2018

Radionica u LK Ahen: “European Future Power System – Vision and Reality”

Dragi Istekovci,
U nedelji nakon Jesenjeg Kongresa, sledi nam još jedan sjajan događaj! U pitanju je radionica pod nazivom European Future Power System – Vision and Reality, koja će se održati u Ahenu (Nemačka).
Istekovci iz LK Ahen su već poznati po svojim kvalitetnim stručnim radionicama, a ova će biti posebno interesantna energetičarima i svima koje ta oblast zanima. 

Razmena u LK Istanbul: “The Taste of My Exchange”

Dragi Istekovci,

 
Vreme je za planiranje novih putovanja! Istekovci iz LK Istanbul su nam pripremili ni manje ni više nego sjajnu razmenu pod nazivom The Taste of My Exchange, koja će se održati od 2. do 9. decembra. Participacija iznosi 45 evra.

Praksa C++ Software Developera u kompaniji TeleTrader

Kompanija TeleTrader Beograd, naš godišnji pokrovitelj, raspisuje konkurs za praksu na poziciji Software Developer C++. Ukoliko si student završne godine fakulteta ili si diplomirani IT-jevac sa ili bez iskustva, ovo je prilika za tebe!

Ukolio ste zainteresovani priavite se do 30. septebra! Kako biste pogledali ceo oglas pratite ovaj link: https://goo.gl/7PQxKq

Četranesti po redu „JobFair — Kreiraj svoju budućnost!‟

Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta „JobFair18 — Kreiraj svoju budućnost!‟ održaće se 5. i 6. novembra 2018. godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu. Organizatori Sajma su dve studentske, apolitične i neprofitne organizacije Istek — Lokalni komitet Beograd i BEST — Lokalna grupa Beograd koje će […]

Pozicija Program Manager u kompaniji Microsoft Development Center Serbia

Kompanija Majkrosoft razvojni centar Srbija (Microsoft Development Center Serbia – MDCS) raspisuje konkurs za posao za inženjersku poziciju Program Manager. Konkurs je otvoren do 19. septembra 2018. godine, a svi zainteresovani svoj CV i prateće pismo na engleskom jeziku mogu da pošalju na email mdcsjobs@microsoft.com sa naslovom “Application for Program Manager – HoloLens”.

Tekst konkursa […]