• Kako si odlučila da se učlaniš u Istek? Da li su i tebe motivisali prijatelji?
Moja priča počinje mnogo ranije pre mog upisa na fakultet, starija sestra mi je još davne 2013.godine pričala o nekom Isteku, i razmišljala da se učlani, ja sam tada u srednjoj školi bila u Ujedinjenim nacijama, i svaki tip organizacije mi je bila super ideja, tako da sam ja nju nagovorila da se učlani, a naravno 2014. godine kada sam upisala faks, kao brucoš sam se odmah učlanila, povučena odličnim iskustvom koje je moja sestra u tom trenutku imala u Isteku.  
  •  Zašto si izabrala da započneš projekat PLC+?
Projekat PLC+ je došao u najtežoj godini, kada smo organizovali najveći 30.Kongres, na kome je prisustvovalo preko 300 Istekovaca, tada nam nije padalo na pamet da započnemo još jedan projekat. Početkom godine me je kontaktirala Ema iz Zagreba, i objasnila kakav je projekat u pitanju, i da je jedinstvena prilika, i prenela njihova iskustva sa organizovanja istog, i ubedila da sa par iskusnih ljudi, može izuzetno jednostvano da se organizuje. Nakon više diskusija, smo se upustili u avanturu zvanu PLC, bio mi je izazov sarađivati sa kolegama iz Zagreba i Ljubljane, i veoma mi je drago što smo uspeli da razmenimo iskustva između komiteta, i to je bila jedinstvena prilika i projekat.  
  •  Koje su ti, pored toga, bile omiljene stvari kojima si se bavila u ovoj organizaciji?
Najviše sam volela odnos sa članovima. Biti član tima, a kasnije voditi isti, je predivno iskustvo, i imati tu mogućnost je nešto što svima preporučujem. Uvek sam se trudila da budem svuda prisutna, i da te 2016.godine kada sam bila u Upravnom odboru dišem Istek plućima, ništa mi nije bilo teško, i ponovo bih sve isto uradila.  
  • Za šta smatraš da ti je Istek najviše pomogao, da li je razvio neke osobine koje možda ranije nisi posedovala a htela si?
Dobila sam dozu samopouzdanja, koju sada kada se osvrnem na svoje studiranje ne bih uspela da dobijem u skorije vreme, takođe naučite kako da komunicirate sa ljudima, da nisu svi isti i da nemaju ista shvatanja i interesovanja.  
  • Koliko ti te stvari pomažu danas, na poslu kojim se baviš, i koliko su uticale na tvoj uži izbor poslova
Trenutni posao mi je regionalni menadzer za srednje naponsku opremu u jednoj francuskoj korporaciji, što vam je u prenesenom značenju koordinator regije. Ja sam nastavila da budem u Isteku u poslovnom svetu, može se reći. Veoma mi je bilo jasno šta želim od svog prvog posla, i Istek mi je oblikovao moja interesovanja i veštine, koje sam veoma lako primenila na poslu.  
  • Da li si upoznala ljude za koje smatraš da će ti ostati za život?
Naravno, počevši od UO16, sa kojima se i dalje čujem i razmenjujemo i ono lepo, ali i tužno u našim životima, kao i Istek Juniori, nas 13 koji se od 2015.godine aktivno družimo u istom intenzitetu, naravno kao i drugari iz drugih država.  
  • Imaš li savet za nekoga ko je nov član?
Prepustite se Isteku, i uzimajte ono što želite i kada vi to želite, fakultet je naravno uvek među top 3 prioriteta u studentskom veku, a Istek je igralište na kom ima dovoljno mesta za sve da se igraju.   Capture