Dragi Istekovci,
Da li ste spremni da prihvatite izazov i unapredite svoje liderske sposobnosti u Minhenu?
LK Minhen vam ponosno predstavlja svoj prvi, a treći zvanični u Isteku, T.O.O.L. (Training Optimized Oriented Learning) pod nazivom “Leaders of Tomorrow 2“, koji će se održati u periodu od 22. do 29. maja.
Prijave su otvorene do 17. aprila, a potrebno je samo da popunite sledeću formu, kao i formular koji ćete poslati na adresu board@eestec.etf.rs. Budite svesni, da je T.O.O.L. operativni događaj, i da je motivaciono pismo veoma značajno za vašu prijavu, tako da se potrudite da se u njemu što bolje predstavite sa ne manje od 150 reči.
 
Takođe imajte na umu da se od sada sve prijave obavljaju preko zvanične internet stranice Isteka, više o tome i samom procesu registracije možete naći ovde.
U prilogu je mejl lokalnog komiteta Minhen u kom ćete naći više informacija o samom događaju.
Pozdrav,

Prošle godine, ova ideja našla je svoju primenu u Krakovu, gde se okupilo nešto više od deset Istekovaca iz cele Evrope. Zajedno su učili o liderstvu i kako to znanje da primene u svakodnevnom životu, ali i svojim lokalnim komitetima.
Događaj je vođen idejom “Lideri se ne rađaju, već svako može naučiti da bude lider”. Za samo godinu dana, uticaj koji je ovaj događaj imao na njegove učesnike postao je očigledan, s obzirom na njihov angažman kako na lokalnom tako i na internacionalnom nivou. Sada je ponovo trenutak za potencijalne lidere da se okupe, ovog puta u Minhenu.
Drugi po redu “Leaders of Tomorrow” biće takođe posvećen temi liderstva. Prošlogodišnji raspored iz Krakova je veoma uspešno realizovan i sadrži treninge iz oblasti mekih veština kao što su “Emocionalna inteligencija”, “Motivacija”, “Upravljanje projektima” i “Prenos znanja”, koji imaju za cilj da, ne samo unaprede vaše veštine i sposobnosti kako biste unapredili svoj lokalni komitet, već i da vam pomognu da postanete pravi lider. Sve to će vam omogućiti naši neverovatni Istek treneri, koji će vam pomoći da kroz ovu napornu nedelju naučite nešto više o sebi i poboljšate svoje veštine.
Pored napornog rada na treninzima ćete, naravno, imati priliku i da vidite prelepi Minhen, iskusite bavarski način života, kao i bavarsko gostoprimstvo. Takođe, spremite se za noćni život Minhena i nezaboravne žurke koje slede.
Za vreme “TOOL”-a, u Minhenu će se održati još jedna radionica na temu obnovljive energije, tako da će se zabava duplirati, kao i broj stranih Istekovaca u Minhenu. Na kraju ove dve radionice, svi učesnici će biti deo velikog Internacionalnog motivacionog vikenda, koji će se održati između 29. i 31. maja, u blizini Minhena, nakon što se obe radionice završe. Tamo vas čeka interesantan program u toku dana, i nezaboravne žurke čim padne noć.
Ne oklevajte, već nam se pridružite u Minhenu! Veoma smo motivisani da pomognemo stvaranju sledeće generacije lidera i omogućimo vam jednu nezaboravnu nedelju u Minhenu.
Molimo vas da imate na umu da je motivaciono pismo osnovni kriterijum za biranje učesnika (minimum 150 reči). “TOOL” je operativni događaj i stoga će učesnike birati trening tim zajedno sa internacionalnim upravnim odborom Isteka, posebno posvećujući pažnju na motivaciona pisma.
Pozdrav iz Minhena!
LK Minhen