Dragi Istekovci,
Da li vas oduvek zanima ekološka tehnologija i želite da naučite više o njoj kao i da steknete praktično znanje iz ove oblasti?
Onda obratite pažnju dok vam LK Minhen ponosno predstavi svoju drugu radionicu koju organizuju ove godine, pod nazivom “Robotronics“, koja će se održati u periodu od 24. do 31. maja, u isto vreme kad i radionica “Leaders of Tomorrow 2″.
Prijave su otvorene do 20. aprila, a potrebno je samo da popunite sledeću formu, kao i formular koji ćete poslati na adresu board@eestec.etf.rs.Takođe imajte na umu da se od sada sve prijave obavljaju preko zvanične internet stranice Isteka, više o tome i samom procesu registracije možete naći ovde.
U prilogu je mejl lokalnog komiteta Minhen u kom ćete naći više informacija o samom događaju.
Pozdrav,

LK Minhen vam sprema veoma zanimljivu radionicu u saradnji sa tri različite katedre našeg elektrotehničkog fakulteta. Ova radionica će pokriti razne interesantne teme u kojima se prepliću energetika i nanotehnologija. Naučićete nešto više o novom linearnom modelu optimizacije za distribuirane energetske sisteme sa optimalnom veličinom skladištenja, a za bolje razumevanje ovog modela, vežbaćete svoje računarske veštine u Excel-u. Slušaćete predavanja, posebno osmišljena za ovu priliku, koja će držati profesori Tehničkog Univeziteta u Minhenu, na kojima ćete steći uvid u nove tehnologije iz oblasti obnovljive energije i robotike. Imaćete priliku da posetite dve različite laboratorije na našem fakultetu i naučite kako da napravite organske solarne ćelije, a uz sve to ćete se upoznati sa tekućim projektima našeg univerziteta.
Pored akademskog dela, uživaćete u prelepom Minhenu, iskusiti bavarski način života, kao i bavarsko gostoprimstvo. Budite spremni i za noćni život Minhena, kao i nezaboravne žurke koje vas čekaju. Radionica će se završiti sa Internacionalnim motivacionim vikendom, koji će se održati izvan Minhena. Tu ćete uživati u prirodi zajedno sa ostalim Istekovcima, tako što ćete planinariti ili čak plivati u jezeru. Neverovatna nedelja i gomila prelepih iskustva čekaju da ih doživite, tako da ne oklevajte već se prijavite!
Pozdrav iz Minhena!
LK Minhen