Dragi Istekovci,

LK Podgorica vas poziva sve da im se pridružite na njihovoj letnjoj razmeni Error 404: Boredom Not Found! Razmena će se održati u periodu od 15. do 22. avgusta, a rok za prijavu je do 13. jula.
 
Sve što je potrebno da bi se prijavili je da ostavite svoje motivaciono pismo na sledećoj stranici, i popunite formular koji ćete poslati na board@eestec.etf.rs.
 
U nastavku je mejl LK Podgorice sa više detalja o razmeni. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja me slobodno kontaktirajte.
 
Pozdrav, 
 
—————————————————————————————————-
**************************************************************************************
Organizacioni LK: Podgorica
Događaj: Error 404: Boredom Not Found
Tip događaja: Razmena
Datumi: 15 – 22. avgust
Broj participanata: 12
Participacija: 40€
Rok za prijave: 13. jul
Kontakt E-mail: podgorica@eestec.net
**************************************************************************************
Dragi Istekovci,
Znamo da ste iščekivali ovo već neko vreme i konačno tu smo da vam predstavimo razmenu LK Podgorice pod nazivom Error 404: Boredom Not Found!
Sedam dana nezaboravne atmosfere, Istek duha i uspomena za ceo život vas čekaju! Kao što ime razmene govori, ovde nema mesta dosadi. Leto, more, sjajni ljudi i više zabave i uzbuđenja vas čekaju u Kotoru!
Prema legendi, Kotor je stvorio Poseidon, a lepota ovog grada će vas ostaviti bez reči. Imaćete prilike i da posetite Budvu, biser Mediterana i stari glavni grad Crne Gore Cetinje. Takođe, posetićemo i Lovćen koji se uzdiže iznad Jadranskog zaliva zatvarajući dug zaliv Boke Kotorske i čineći zaleđe priobalnog grada Kotora. Naravno, nezaobilazni deo naše razmene će biti krstarenje na kome ćete imati prilike da uživate u lepotama Jadranskog mora.
City relly, interesantni treninzi, prelepe plaže Budve, Tivta, Kotora i druge letnje aktivnosti vas čekaju u Crnoj Gori! Ali to nije sve… Crnogorsko vino, Nikšićko pivo, rakija, pršuta, kačamak i ostala tradicionalna hrana će vas oduševiti.
Imamo još puno sjajnih iznenađenja za vas! Spakujte svoje kupaće kostime, dobro raspoloženje i Istek duh, jer u Crnoj Gori nema dosade!
Prijavite se!
LK Podgorica