Razvojni centar Majkrosofta u Srbiji i ove godine, u saradnji sa Istraživačkom stanicom Petnica, organizuje internacionalnu letnju školu za studente tehničkih fakulteta ‘‘Petnica Summer Institute: Machine Learning’’ u periodu od 14. do 23. jula 2016. U nastavku možete pročitati zvanični poziv za učešće na događaju, a više detalja možete naći u sledećem dokumentu.


 

Poštovani/a,

Obaveštavamo Vas da Razvojni centar Majkrosofta u Srbiji (Microsoft Development Center – MDCS), u saradnji sa Istraživačkom stanicom Petnica, organizuje internacionalnu letnju školu za studente tehničkih fakulteta ‘‘Petnica Summer Institute: Machine Learning’’.

Letnju školu za studente ‘‘Petnica Summer Institute: Machine Learning’’ održaće se u periodu od 14. do 23. 7. 2016. godine u Istraživačkom centru Petnica, Srbija.

Program će obuhvatiti teme vezane za: Machine Learning Basics, Unsupervised Learning, Convolutional Neural Networks, Recurrent Neural Networks, Random Classification/Regression Forests i druge. Celodnevna predavanja podrazumevaju teoretski i praktičan rad, koji će se odvijati na engleskom jeziku.

Za letnju školu mašinskog učenja u Petnici mogu se prijaviti svi zainteresovani studenti tehničkih fakulteta, posebno oni na završnim godinama studija i diplomci.

Razvojni centar pokriva 80% fee-a, učesnici letnje škole plaćaju 50 EUR-a za učešće. Fee pokriva predavanja, smeštaj i obroke tokom trajanja letnje škole.

 

Rok za prijavu je 4.5.2016. godine, a prijave se vrše putem linka http://psiml.petnica.rs/apply.php

 

Sa nestrpljenjem očekujemo Vašu prijavu.

 

Srdačan pozdrav,

MDCS team
mdcsinfo@microsoft.com

psiml@microsoft.com