IT4biz d.o.o. je domaća, privatna kompanija koju su 2009. osnovala tri sistem administratora Računskog centra ETF-a. Nakon godina teorije i prakse na Beogradskom Univerzitetu, osnovali su IT startup želeći da potrebe tržišta povežu sa svojim profesionalnim aspiracijama. Poslovanje IT4biz se na početku fokusiralo na domaće tržište pružajući outsourcing tehničku podršku kroz održavanje kompletne informatičke infrastrukture.

Kvalitet poslovanja IT4biz kompanije pokazuje podatak da trenutno zapošljava više od 20 ljudi i posluje sa više od 60 klijenata. Svom portfoliju, od 2012. godine, IT4biz je priključio brend SuperAdmins (www.superadmins.com) sa ciljem pružanja IT infrastrukturnih usluga inostranom tržištu. Za kratko vreme SuperAdmins tim je uspostavio saradnju sa brojnim kompanija iz USA i Zapadne Evrope. Ovome su najviše doprinele preporuke postojećih klijenata o kvalitetu usluga, kao i stalno prisustvo na internacionalnim sajmovima i sličnim dogadjajima iz IT industrije.

Krajem 2013. godine osnovan je Admin Trening Centar (www.atc.rs), edukativni centar za IT administratore. Iz ATC-a je tokom dve godine rada izašlo nekoliko stotina Linux, Windows i mrežnih administratora koji predstavljaju deficitarno zanimanje u zemlji i ujedno su najveći izvozni potencijal Srbije. Praktični i stručni treninzi, koji su usmereni na profesionalno usavršavanje mladih i iskusnih informatičara, jedinstveni su proizvod na teritoriji Srbije. U svojoj nameri da domaće IT stručnjake zadrži u zemlji i sa njima gradi drugačiji imidž Srbije u svetu, IT4biz konstantno ulaže u razvoj i edukaciju zaposlenih, negujući timski duh i zajedništvo.

IT4biz tim čine diplomci Beogradskog Univerziteta, najtalentovaniji praktikanti i najuspešniji polaznici našeg edukativnog centra. Zbog kontinuiranog širenja poslovanja, u kompaniji IT4biz su uvek dobrodošli mladi IT entuzijasti. Svi koji sebe vide u IT industriji mogu poslati svoj CV već danas.

SuperAdmins L1 final.jpg_001