Microsoft Development Center Serbia ponovo zapošljava na pozicijama Data Collection & Math Data Collection labeling associate.

MDCS razvija softver za veliki broj algoritama povezanih sa mašinskim učenjem: optičko prepoznavanje znakova, optičko prepoznavanje matematičkih formula, analizu prikaza dokumenata kao i analizu slike.

Važan deo razvojnog procesa je prikupljanje i obeležavanje uzoraka podataka koji se koriste za obuku i testiranje ovih algoritama.

Odlikuju ih zanimljiva priroda projekata na kojima rade u oblastima mašinskog učenja i obrade velikih količina podataka, kao i činjenica da njihovi zaposleni mogu da rade na najaktuelnijim tehnologijama i proizvodima za ceo svet, a da pritom ostanu u svojoj zemlji.

Odličan timski rad i komunikacija su im na prvom mestu u svakodnevnom radu kako bi zaposleni mogli stopostotno da doprinesu napretku projekta i širem timu.

Više informacija o samim pozicijama možete pogledati na njihovoj internet stranici www.microsoft.com/serbia/mdcs/jobs.aspx .

Kandidati koji apliciraju do 4. decembra će biti brže uvršteni u proces selekcije.