Majkrosoft razvojni centar u Srbiji (Microsoft Development Center Serbia-MDCS) otvoren je 2005. godine, kao četvrti razvojni centar ove kompanije u svetu, a MDCS tim danas čini više od 200 perspektivnih, mladih ljudi, vrhunskih stručnjaka iz oblasti kompjuterskih nauka i primenjene matematike. MDCS nastao je sa idejom da, angažovanjem talenata iz zemlje i regiona, uzme aktivno učešće i doprinese razvoju novih Majkrosoft tehnologija. Svaki član MDCS tima svojim idejama i posvećenošću utiče na veliki broj ljudi, menjajući njihov pogled na svet i olakšavajući njihov svakodnevni život. Svi Majkrosoft projekti razvijeni u Srbiji su priznati od strane kompanije Majkrosoft i miliona korisnika na globalnom nivou, što dodatno promoviše Srbiju i ucrtava je kao stratešku tačku na tehnološkoj mapi sveta.

734400_996715130417478_8655498175232894650_n

 

Iako veći broj zaposlenih u MDCS-u čine diplomirani inženjeri računarstva, elektrotehnike i matematike, ne postoji pravilo koje sprečava zainteresovane koji vole programiranje da se prijave. MDCS zapošljava tokom cele godine i konkurs je stalno otvoren.

Više o otvorenim pozicijama pogledajte na www.microsoft.com/serbia/mdcs/jobs.aspx

Program prakse u MDCS-u otvoren je tokom cele godine, a studenti već nakon prvog semestra na studijama mogu da se prijave. Praksa može da traje tri ili više meseci i organizuje se u prostorijama MDCS-a u Beogradu.

Više o programu prakse pogledajte na www.microsoft.com/serbia/mdcs/internship.aspx