Dragi Istekovci,

LK Bukurešt nam predstavlja svoj Internacionalni Motivacioni Vikend pod nazivom “P4T – Party for Trainers“. Ovaj IMV se organizuje na kraju njihovog operativnog događaja “9’th T4T” i svako ko želi da im se pridruži je pozvan da se prijavi!
IMV će se odigrati u periodu od 17. do 19. marta. U nastavku je mejl LK Bukurešta sa više informacija, a ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte.
Pozdrav,
*********************************************************************************

Organizacioni LK: LK Bukurešt
Događaj:  P4T – Party for Trainers
Tip događaja: IMV
Datumi:  17-19 mart
Broj participanata:  30
Participacija: 60€
Rok za prijave: 18 februar, 23:59 
Link za prijave:  https://eestec.net/events/p4t-party-for-trainers
Kontakt e-mail: bucharest@eestec.net

Dragi Istekovci,

Izreka kaže “Život predstavlja putovanje, a ne odredište”, ne čini ga mesto gde se dešava, već sve lude vožnje koje vas do njega dovedu i neverovatni ljudi koji vas okružuju.
Ako ste u potrazi za besanim noćima, neverovatnim žurkama, ili samo želite da se izduvate i posetite neko fenomenalno mesto, mi imamo upravo ono što vam je potrebno!
Koji je bolji način da završimo deveti T4T uz novu generaciju Istek trenera, nego uz putovanje na Karpatske planine, na jednom od najboljih IMV. Ne možemo da garantujemo da ćete se sećati svega, ali ćete sigurno imati luda iskustva za prepričavanje.
Cena IMV je 60 evra, i uključeni su prevoz, obroci, smeštaj i aktivnosti. Treba da stignete u Bukurešt u petak, 17. marta, do 14h. U Bukurešt se vraćamo u nedelju, 19. marta, oko 18h.
Pozivamo vas da se prijavite do 18. februara, i da se pripremite za ovo iskustvo u Rumuniji!
PS. Oni koji dolaze na T4T takođe treba da se prijave
PPS. Bilo ko može da se prijavi!
LK Bukurešt