Dragi Istekovci,

LK Istanbul nam sa zadovoljstvom predstavlja svoj Internacionalni Motivacioni Vikend pod nazivom Wonderland. Ovaj IMV organizuje se na kraju njihove radionice V.E.R.S.U.S. i svako ko želi da im se priključi je pozvan da se prijavi!
 
IMV će se odigrati u periodu od 17. do 19. marta, a rok za prijavu je 21. mart. U nastavku je mejl LK Istanbula sa više informacija, a ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte.
 
Pozdrav,
 
*********************************************************************************
Organizacioni LK: LK Istanbul
Događaj: Wonderland
Tip događaja: IMV
Datumi:  14-16 april
Broj participanata:  30
Participacija: 50€-55€-60€
Rok za prijave: 21. mart, 23:59 
Link za prijave:  https://eestec.net/events/wonderland
Kontakt e-mail: istanbul@eestec.net / cakirogluozan@gmail.com
*********************************************************************************
Dragi Istekovci,
Sigurno ste se pitali zašto se radionica Lokalnog Komiteta Istanbul završava u petak. Odgovor je jasan. Ispred Lokalnog Komiteta Istanbul s ponosom vam predstavljamo naš IMV: Wonderland.
Luksuzno i ludo, sve u isto vreme. Svačiji san. Odsešćemo u hotelu blizu Istanbula, sunčati se na bazenu blizu mora, doručkovati tradicionalnu tursku hranu, igrati kao parti manijaci, piti koliko god možemo, videti zašto noću važi #lcistanbulrocks i na kraju ćete postati jedni od nas.
 
Znamo da je za većinu Istekovaca ovo dovoljno, ali imamo isplanirane i dodatne aktivnosti za ovih par dana. Od šetnje pored mora, bilijara, plivanja i sunčanja, fudbala, ping ponga, odbojke na plaži pa sve do žurke na bazenu, organizovali smo veliki broj aktivnosti da biste uživali u trenutku. Smeštaj, sve aktivnosti, hrana i prevoz su uključeni u cenu. Ako želite da doživite Istek duh u izvornom obliku i provedete nezaboravan vikend, znate šta treba da uradite. Treba da se napijete. Zapravo, prvo treba da se prijavite, pa onda da se napijete.
 
Vidimo se u Istanbulu.
 
PS. Cena za participante radionice V.E.R.S.U.S. je 50€, a za kolege iz Jugoistočne regije 55
PS. Povratak iz Istanbula treba da planirate posle 13.00 CET u nedelju
PS. U Istanbul treba da stignete najkasnije do 7.00 CET u petak, ali naravno možete doći i ranije