Dragi Istekovci,

LK Sarajevo nam sa zadovoljstvom predstavlja Internacionalni Motivacioni Vikend povodom svog desetog rođendana! IMV će se odžati od 12. do 14. maja, a rok za prijavu je 23. april. Ukoliko želite da budete deo ovog jubileja, prijavite se putem sledećeg linka i pripremite se za nezaboravan vikend!
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno mi se obratite, a u nastavku vam prosleđujem mail LK Sarajevo.
Pozdrav,
***********************************************************
LK ogranizator: Sarajevo
Događaj: Every Now and 10
Tip događaja: IMV
Datumi: 12.03. – 14.03.2017.
Participacija: 50€ (20€ za dve žurke i gala veče)
Rok za prijavu: 23.04. 23:59 CET
Link za prijavuhttps://eestec.net/events/every-now-and-10
E-mailcp@eestec-sa.ba
***********************************************************
Dragi Istekovci,

Ovog maja ponovo ćemo proživeti neke uspomene iz bogate istorije našeg Lokalnog Komiteta, i poći ćemo na magično putovanje kroz vreme. Kao što smo obećali, želimo da bude neverovatno tako što ćemo se ponovo sresti sa starim prijateljima, i ugostiti nove u našem prelepom gradu. Da li ste spremni za neverovatan IMV u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine?

Čast nam je da vas pozovemo na proslavu 10. rođendana LK Sarajevo. IMV “Every now and 10″ će se održati od 12. do 14. maja i pružiće vam šansu da osetite duh i gostoljubljivost LK Sarajevo, uživate u ukusima bosanske kuhinje i osetite atmosferu koju održavamo godinama.
Prisustvovaćete formalnoj ceremoniji, zajedno sa svim našim članovima, predstavnicima kompanija, medija i drugim gostima, gala večeri, i, na kraju, rođendanskoj žurci na kojoj ćete plesati sa Istekovcima iz cele Evrope.
Ako su vas zanimale participacije, spremili smo vam dve opcije:
Dijamantski paket (smeštaj, svi obroci, dve žurke i gala veče) :  50€
Zlatni paket (dve žurke i gala veče): 20€
 
Bila bi nam čast da prisustvujete 10. rodjendanu LK Sarajevo, tako da prijavite se već danas kako biste bili deo ovog neverovatnog Istek događaja!
 
Molimo vas da pored prijave na eestec.net popunite i ovu formu.
 
LK Sarajevo vas očekuje ovog maja!