Dragi Istekovci,

Prvo od mnogih iznenađenja koje LK Niš ove godine sprema jeste upravo njihov prvi internacionalni motivacioni vikend “15 years of Spreading EESTEC Spirit“, na koji vas pozivaju kako bismo u periodu od 17. do 19. avgusta proslavili 15 godina postojanja njihovog lokalnog komiteta i to na Vlasinskom jezeru.
Cena učešća iznosi 35€, a nju je uključen prevoz, smeštaj, piće i svi obroci.
Prijave su otvorene do 2. avgusta, a potrebno je samo da svoje motivaciono pismo napišete na sledećoj stranici.

Takođe imajte na umu da se od sada sve prijave obavljaju preko zvanične internet stranice Isteka, više o tome i samom procesu registracije možete naći ovde.

U prilogu je mejl Lokalnog komiteta Niš u kom ćete naći više informacija o samom događaju.

Pozdrav,


Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo na naš prvi internacionalni motivacioni vikend “15 years of Spreading EESTEC Spirit”, koji će biti deo naše razmene “Jazz Do It 2015 vol.5″.
Motivacioni vikend će se održati na Vlasinskom jezeru, gde ćemo proslaviti naš 15. rođendan! U skladu sa tim, želimo da vas sve pozovemo kako biste ga proslavili sa nama!
Vlasinsko jezero je najviše i najveće veštačko jezero u Srbiji i pokriva površinu od 15 kvadratnih kilometara. Poseduje predivna ostrva a voda reke Vlasina se smatra jednom od najčistijih u Srbiji. Udaljeno je 125 km od Niša.
Sve u svemu, ova oblast ima mnogo fenomenalnih predela i ne smete propustiti priliku da ih doživite!
Pripremite se za internacionalno veče, našu rođendansku žurku, sunčanje, plivanje i mnogo interesantnih igrica, kao što su “Beer pong” i mnoge druge!
Cena učešća iznosi 35€, a nju je uključen prevoz, smeštaj, piće i svi obroci.
Očekujemo vaše prijave!
LK Niš