Dragi Istekovci,
Nakon 15 godina širenja Istek duha u Crnoj Gori, LK Podgorica želi da proslavi svoj 15. rođendan sa svima nama na svom internacionalnom motivacionom vikendu na Ulcinju, “Chillopolis” u periodu od 11. do 13. septembra.
Cena učešća iznosi 50€ i u nju je uključen smeštaj, hrana, kao i piće.
Prijave su otvorene do 1. septembra, a da biste se prijavili potrebno je samo da svoje morivaciono pismo napišete na sledećoj stranici.

Takođe imajte na umu da se od sada sve prijave obavljaju preko zvanične internet stranice Isteka, više o tome i samom procesu registracije možete naći ovde.

U prilogu je mejl Lokalnog komiteta Podgorica u kom ćete naći više informacija o samom događaju.

Pozdrav,


Da, dobro ste pročitali, stigao nam je IMV u Crnoj Gori! Nakon uspešne organizovane razmene “Fried and Furious” odlučili smo da nastavimo sa nizom divnih projekata!

Želimo da podelimo ovaj specijalan trenutak za nas sa vama, s obzirom da je biti deo Istek porodice 15 godina nešto zaista posebno i vredno proslave!

Stoga se pripremite za još jedan odličan događaj u Crnoj Gori! IMV na Ulcinju (Ada Bojana) od 11. do 13. septembra za samo 50 evra!

Ulcinj je jedan od najinteresantnijih i najromantičnijih gradova istočne obale Jadranskog mora, pravi mozaik civilizacija. Njegova istorija pokazuje da se već 2500 godina kulturni uticaji najvećih svetskih civilizacija mešaju na ovom prostoru.

U takvim uslovima Ulcinj je postao jedinstven “otvoren grad” u kome se mogu pronaći najrazličitije kulture. Njegova obala dugačka 33 kilometara, se lagano njiše sa severa na jug. Tamno plavo more, reka Bojana. ostrvo Ada, bogato Šasko jezero, sto godina star maslinik, prelepi šumarak Valdanos, lekovite banje i sanjive borove šume, kao i duge peskovite plaže koje oduzimaju dah su samo neke od prirodnih lepota Ulcinja koje se ne mogu opisati rečima. Jednostavno ih morate doživeti.

Oni koji su nekad proveli svoj godišnji odmor u Ulcinju će vam sigurno reći da ne postoji deo Jadranskog mora u kom možete da uživate u plivanju kao u Ulcinju. Voda je kristalno plava i nezagađena, nema velikih brodova niti jakih talasa.

Istekovci iz LK Podgorice jedva čekaju da vas vide u Ulcinju! Zamislite samo ovaj prelepi grad, njegove divne plaže i žurke po ceo dan! Šta vam je još potrebno? Pa, možda dve stvari: Nikšićko pivo i karta do Ulcinja!
Mi ćemo doneti Nikšićko a vi kupite kartu i vidimo se u Ulcinju!

LK Podgorica