Dragi Istekovci,

Zadovoljstvo mi je da vas obavestim da je otvoren poziv za 10. po redu T4T – Training for Trainers, događaj koji će se održati od 14. do 23. marta, a čiji će domaćin ove godine biti LK Sarajevo.

“Training for Trainers” je operativni događaj koji je od posebne važnosti za naše Udruženje i predstavlja prvi korak svakog Istekovca koji želi da postane deo internacionalnog Istek trening tima. Treninzi predstavljaju ključan instrument za razvijanje novih sposobnosti i prenos znanja novim generacijama jednog rastućeg udruženja, a Istekovci koji budu učestvovali na ovom događaju imaće priliku da kroz 10 dana intenzivnih sesija nauče kako da svoje znanje prenesu drugima na pravi način, uz prave metode, i da sve to oforme kao sopstveni trening.

Prijave su otvorene do 14. januara, a za prijavu je neophodno da popunjenu formu pošaljete u doc ili docx formatu na adresu t4t-applications@eestec.net, sa naslovom mejla u obliku “Prezime Ime – Application for 10th T4T”.

U nastavku vam prosleđujem zvaničan poziv u kojem se nalaze i detalji samog procesa prijavljivanja, koji je donekle specifičan i zahtevniji od prijave za druge događaje. Ukoliko imate nekih pitanja, ne oklevajte da kontaktirajte mene ili nekog od Istek trenera LK Beograd.

*******************

#Organizer: EESTEC Training Team in cooperation with LC Sarajevo

#Dates: 14. March – 23. March 2018

#Number of Places: up to 16

#Deadline to Apply: 14.01.2018.

#Application form: Here

#Send application to: t4t-applications@eestec.net

*******************
Dear EESTECers,

New year is the ideal time period for setting new goals, make new beginnings, get new chances and start pursuing our dreams. If T4T is your biggest dream we are happy to inform you that applications are open!

T4T is an operational event organized by Training Team in cooperation with LC Sarajevo. The application process is different and there is a special application form, that you can find above. All the info needed can be found in the call for participants. Read it carefully and if you have any questions, feel free to contact us at t4t-trainers@eestec.net.

Note: In order to avoid any technical problems we will confirm that we have received your application within 24h. If you do not get the confirmation, contact us at t4t-trainers@eestec.net.

We wish you a happy new year and good luck with your applications!