Dragi Istekovci,

Da li ste spremni da se upoznate sa jednom od tajni Isteka? Da li ste spremni da upoznate LK Ahen, jednog od istorijskih članova koji je tu od samog početka Isteka?

Onda je vreme da se prijavite za radionicu Lokalnog komiteta Ahen Aixtec E-Mobility” koja će se održati u periodu od 25. do 30. oktobra i naučite sve o najnovijim trendovima u elekromobilnosti.
Prijave za radionicu su otvorene do 19. septembra, a potrebno je samo da svoje motivaciono pismo napišete na sledećoj stranici, kao i da popunite formular koji ćete poslati na adresu board@eestec.etf.rs.

Takođe imajte na umu da se od sada sve prijave obavljaju preko zvanične internet stranice Isteka, više o tome i samom procesu registracije možete naći ovde.

U prilogu je mejl Lokalnog komiteta Ahen u kom ćete naći više informacija o samom događaju.

Pozdrav,


Ukoliko volite automobile, Nemačka je, naravno, savršeno mesto za vas. A s obzirom da je Ahen deo regije koja se bavi elektromobilnošću i podržana je od strane vlade Nemačke, ovo je najbolje mesto za izučavanje budućnosti ekološkog transporta.

Tokom naše radionice nadamo se da ćete razviti ljubav prema električnim automobilima, ne samo zbog njihovog uticaja na okolinu, već i mnogih drugih prednosti. Imaćete priliku da se upoznate sa istraživanjima koje je spovodio naš Univerzitet kao i neke lokalne komapnije, naučite ne samo o tehnologijama već i marketinškim strategijama i daljim prednostima koje mogu pružiti. S obzirom da su električni automobili ekološki samo ako proizvodnja električne energije postane ekološka, posetićemo i neke od najmodernijih instituta našeg Univerziteta koji rade na implementaciji održivijeg snabdevanja energije.

Iskoristite priliku da posetite Ahen i jedan od vodećih univerziteta u oblasti elektrotehnike i nauke u Nemačkoj.

 
Ako vam je potrebno još razloga da posetite naš grad, pročitajte i sledeće:
Ahen je grad u kome ćete se osetiti kao u srcu Evrope. S obzirom da je Karlo Veliki koristio Ahen kao jednu od omiljenih boravišta, stekao je veliku istoriju kao politički centar Evrope. Ovo doba još uvek živi u centru grada kao i njegovim različitim imenima: “Aix-la-Chappelle” (francuski), Aquisgrán(španski) or Oochen (luksemburški). Smešten tačno imeđu holandske i belgijske granice sa svojih 50.000 studenata, Ahen danas predstavlja veoma internacionalan grad.

Dođite u naš prelepi grad i sa sobom ponesite čokolade iz naše “Lindt” fabrike koliko god možete.

LK Ahen