Dragi Istekovci,

Nakon par godina u Istek porodici, došao je red i na JLK Gdanjsk da najavi svoju prvu radionicu Check This Out” posvećenu osiguranju kvaliteta softvera (“Software quality assurance”) koja će se održati u periodu od 24. do 31. oktobra.

Prijave za radionicu su otvorene do 20. septembra, a potrebno je samo da svoje motivaciono pismo napišete na sledećoj stranici, kao i da popunite formular koji ćete poslati na adresu board@eestec.etf.rs.

Takođe imajte na umu da se od sada sve prijave obavljaju preko zvanične internet stranice Isteka, više o tome i samom procesu registracije možete naći ovde.
U prilogu je mejl Junior Lokalnog komiteta Gdanjsk u kom ćete naći više informacija o samom događaju.

Pozdrav,


 

Mrzite li bube (eng. bugs)? Ta jeziva mala stvorenja su odvratna! A ni ne želiš da počnemo da pričamo o kompjuterskim bagovima… “Check This Out” biće izvrsna prilika da stekneš i razviješ svoju veštinu u otklanjanju upravo takvih. Tokom akademskog dela radionice imaćeš jedinstvenu priliku da istražiš brojne metode koje isporuku zadovoljavajućeg softvera čine kompletnim. Zahvaljujući iskusnim predavačima iz kompanije “Intel” kao i drugim vodećim kompanijama u Gdanjsku, nadamo se da ćeš nakon radionice moći sebe da nazivaš ekspertom u testiranju softvera,

Pored fascinantnog akadmeskog dela, garantujemo ti i jednu od najboljih nedelja tvog života u našem prelepom gradu. Požuri da se prijaviš za nedelju ispunjenu (ne)zaboravnih uspomena. Gdanjsk je turistima veoma poznata destinacija zahvaljujući prelepim peskovitim plažama, istorijskim spomenicima i bunkerima – mestima koja ćeš otkriti za vreme “Citty Rally”-ja. Voliš li noćne klubove? Mnogi gradovi imaju čitava nasalja puna klubova, ali da imaju čitav grad posvećen klubovima? Blizu Gdanjska nalazi se Sopot, koji je najpoznatiji kao glavni grad zabave Poljske!
Da li je moguće da se još uvek premišljaš da li da se prijaviš? Ako je tako, seti se da naša Soplica čeka na tebe!

JLK Gdanjsk