Dragi Istekovci,

LK Kozenca i ove godine sprema nezaboravnu radionicu, ovog puta pod nazivom “HOME – cHoose domOtic, iMprove futurE“, koja će se održati od 27. aprila do 3. maja.

Prijave su otvorene do 1. aprila, a potrebno je samo da popunite sledeću formu, kao i formular koji ćete poslati na adresu board@eestec.etf.rs.
 

Takođe imajte na umu da se od sada sve prijave obavljaju preko zvanične internet stranice Isteka, više o tome i samom procesu registracije možete naći ovde.

U prilogu je mejl lokalnog komiteta Kozenca u kom ćete naći više informacija o samom događaju.

Pozdrav,


Kao što ste naslutili po imenu, tokom ove nedelje imaćete priliku da se približite svetu sistema kućne automatike i istražite njegove tehnološke i ekološke aspekte. Interesantna predavanja naših poznatih profesora će produbiti vaše znanje i brojnih tema vezanih za ove sisteme; “internet stvari” i “pametni gradovi” će takođe biti među njima. I to nije sve, jer su planirane i interaktivne sesije sa kompanijama koje proizvode hardverske komponente koje se koriste u “inteligentnim kućama”. Tako nešto, sigurno ne želite da propustite.

Naravno, bavićemo se i raznim drugim stvarima! Prelepa Kozenca čeka na vas, sa svojim prelepim plažama i planinama, picama i špagetama. Posetićete stari deo grada, njegovu katedralu, kao i čuveni “Castello Svevo”, a usput ćete se takmičiti na teškom “city rally”-ju. Možda čak (ko zna?) naletimo i na čuveno blago Alariha, kralja Vizigota, koji je umro u Kozenci.

Za vikend su planirane i posete nekim od prelepih gradova na obali, i ukoliko bude bilo prilike možda se budemo i kupali, tako da ponesite svoje kupaće kostime! Spremili smo i jedno iznenađenje za prvi maj, ali moraćete da budete ovde da biste ga otkrili.

A s obzirom da je Italija poznata po svojoj hrani, šta bi moglo biti bolje od naše pice? Spremite se za takmičenje u pravljenju pice. Jedva čekamo da upoznamo našeg sledećeg glavnog Istek kuvara.

Počnite da se pakujete, “LC Love” vas očekuje!

LK Kozenca