Dragi Istekovci,

Nakon godinu dana odmora LK Krajova vam ponosno predstavlja svoju internacionalnu radionicu pod nazivom “Connecting Craiova“, koja će se održati u periodu od 12. do 18. februara 2017. godine.
Prijave su otvorene do 10. januara, a potrebno je samo da svoje motivaciono pismo napišete na sledećoj stranici, kao i da popunite formular koji ćete poslati na adresu board@eestec.etf.rs.

Takođe imajte na umu da se sve prijave obavljaju preko zvanične internet stranice Isteka, više o tome i samom procesu registracije možete naći ovde.

U prilogu je mejl lokalnog komiteta Krajova u kom ćete naći više informacija o samom događaju.

Pozdrav,

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

 
Kada ljiudi čuju reč “Internet”, pomisle na veb stranice, i veoma često, na slike mačaka, hrane kao i hrane za mačke.
 
Kada studenti elektrotehnike čuju reč “Internet”, oni pomisle na komunikaciju mašina, udaljene meteorološke stanice, sisteme kućne automatike, automobile bez vozača i solarne puteve.
 
Internet of things nam donosi novi uzbudljivi zaplet u svakodnecnom životu.
 
Pored toga što vam čini život lakšim, može ga učiniti i mnogo uzbudljivijim i dodati dašak tehnologije u svakoj aktivnosti.
 
Vreme u kom živimo je neverovatno, a biće još bolje ukoliko ste u Krajovi između 12. i 18. februara.
 
Ova radionica baviće se jednom od najvažnijih prihomena inženjerstvom: tehnologijama koje spasavaju živote!
 
Naučite više o nodeMCU tehnologiji i Lua programskom jeziku, saberite dva i dva kako biste dobili krajnji produkt koji će biti takmičarski, izazovan ali pre svega, zabavan.
 
Pridružite nam se na našoj radionici i osvežite svoje znanje iz oblasti Internet of Things zajedno sa lokalnom Istek zajednicom. Planirane su aktivnosti i tokom večeri, ali bismo vas radije ostavili da ih nagađate.
 
Pridružite se takmičenju!
Vidimo se uskoro,
 
LK Krajova