Dragi Istekovci,

Svesni smo koliko naporno radite tokom cele akademske godine. Svesni smo i da možda jedva vidite kraj svojim obavezama, ali da li ste pomišljali da se nagradite? Malo šlaga na torti? Šta kažete na jednu dobru i informativnu radionicu, u prelepom gradu sa mnogo zabave?
Pogodili ste! U pitanju je radionica “Smart Energy For A Better World 4” koju već četvrti put po redu organizuje LK Krakov i to u periodu od 5. do 11. jula.

Prijave su otvorene do 15. maja, a kako je u pitanju napredna radionica, proces prijave je malo drugačiji od ostalih radionica. Prvo se morate prijaviti na zvaničnoj stranici Isteka, pre svega zbog statistike te je stoga nepotrebno da tu popunjavate motivaciono pismo (više o samom procesu registracije na Istek stranici možete naći ovde). Nakon toga, neophodno je da se prijavite i na sledećem linku, gde će te ostaviti i svoj CV koji je neophodno da preimenujtete na sledećei način: [EESTEC]Ime_Prezime. Takođe imajte na umu da je u pitanju radionica naprednih veština (“Advanced Skills Workshop”), za koju će odabir učesnika vršiti isključivo kompanija ABB, te je važno da dobro popunite prijavu.

U prilogu je mejl lokalnog komiteta Krakov u kom ćete naći više informacija o samom događaju.

Pozdrav,


LK Krakov vam sa ponosom predstavlja najbolju nedelju vaših života, pod nazivom “Smart Energy For A Better World 4″! Najpametniji i najenergičniji početak leta.

U pitanju je radionica naprednih veština (“Advanced Skills Workshop”), ali koja je njena svrha? Želimo da vam pružimo priliku da upoznate kompaniju ABB, kao i da učite iz njihovog iskustva u najnaprednijem ABB Istraživačkom centru u svetu. Budite sigurni da ćete steći puno znanja i iskustva koji će vam služiti u budućnosti. Imaćete priliku da proširite svoje znanje iz oblasti:

 • Napredne numeričke simulacije
 • Energetske elektronike
 • Prolaznih pojava
 • Pametne zaštite
 • Napredne dijagnostike
 • Elektronike
 • Ferorezonancije

I dalje imamo na umu da “Pametna nedelja” treba da bude i glatki prelaz u letnji raspust. A najbolji način da steknete novo znanje jeste dobar provod ;) Spremite se za električne noći u najboljim poljskim klubovima i pabovima. Doživećete čuveni Istek duh, nezaboravne avanture i prijateljstva koja će trajati sve do kraja sveta i dan nakon toga.

Ovo je takođe najbolje vreme i mesto da se upoznate sa poljskom kulturom i istorijom. Tokom ovog događaja, želimo da vas sprovedemo kroz prelepa i značajna mesta naše kulture. Dozvolite našem Starom gradu da vas obori s nogu, sa svojim starinskim kućama iz 14. veka i modernim mestašcima.

Spremite se za neverovatnu nedelju u svakom pogledu. Pripremite svoj CV i propratno pismo i prijavite se! Očekujemo prijave studenata koji:

 • su na nekom od profila elektrotehnike
 • imaju dobre akademske rezultate
 • se dobro snalaze sa engleskim jezikom
 • imaju barem tri godine univerzitetskog obrazovanja iza sebe

Molimo vas da preimenujete svoj CV na sledeći način: [EESTEC]Ime_Prezime

Za članove Isteka je veoma važno da se prijave na oba sajta: eestec.net (nema potrebe za pisanjem motivacionog pisma, ali je neophodno pirjaviti se) i smart.eestec.pl

Učesnike će birati isključivo kompanija ABB tako da vas molimo da odvojite vreme i dobro pripremite svoju prijavu.

Čekamo vas! Prijavite se!

LK Krakov