Dragi Istekovci,
LK Sarajevo nam predstavlja svoju petu po redu radionicu eMovie Academy! Radionica se održava od 12. do 19. avgusta, a na njoj ćete imati prilike da naučite sve o procesu pravljenja filma, kao i da napravite svoj i predstavite ga participantima i LK Sarajevu. 
 
Prijave za radionicu su otvorene do 11. jula, a potrebno je da svoje motivaciono pismo ostavite na sledećoj stranici, kao i da  popunite formular koji ćete poslati na board@eestec.etf.rs.
U nastavku je mejl LK Sarajeva sa svim dodatnim informacijama. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, molim vas da me kontaktirate.
Pozdrav,
—————————————————————————————————————————————————-
************************************************
Organizacioni LK: Sarajevo
Događaj: eMovie Academy 2016
Tip događaja: Radionica
Datumi: 12 – 19. avgust
Broj participanata: 15
Participacija: 0€
Rok za prijave: 11. jul
Sajt za prijave: https://eestec.net/events/emovie-academy-2016
Kontakt E-mail: cp@eestec-sa.ba
**************************************************
Dragi Istekovci,

Ako ste oduvek voleli Holivud, filmove i reflektore, ovaj događaj je pravi za vas. Tokom ove radionice naučićete sve što ste želeli da znate o glumi, stvaranju i montaži filma i još mnogim stvarima.

LK Sarajevo vam ponosno predstavlja svoju petu eMovie Academy i ova će sigurno biti zabavnija nego ikad pre! Nudimo vam nedelju učenja svega o filmskoj industriji, ali i nedelju crvenih tepha i još važnije Istek duha. Svi ste pozvani da nam se pridružite u Sarajevu od 12. do 19. avgusta, za najbolju nedelju vaših života.

Akademski deo će sadržati predavanja i radionice na temu svih elemenata pravljenja filma, koristeći najnovije tehnologije, a radićete na profesionalnim softverima koje ćete posle koristiti da napravite svoj sopstveni film.

Ali to nije sve što vam nudimo, u periodu od 12. do 20. avgusta u Sarajevu se održava 22. Sarajevo Film Festival (SFF) koji okuplja domaće i internacionalne filmske zvezde u nedelji sjajnih filmova. Festival su posećivale i mnogi Holivudski glumci, kao što su Morgan Freeman, Angelina Jolie, Brad Pitt, Daniel Craig i Kevin Spacey, i zato ne bi trebalo da propustite priliku da posetite Sarajevo u najsjajnije doba godine za ovaj grad.

Naravno, pored svega ovoga iskusićete i noćni život grada u periodu kada on stvarno ne spava, probaćete našu ukusnu tradicionalnu hranu, videti kako su razne kulture ostavile trag na arhitekturu grada i upoznati gostoprimljive Istekovce iz LK Sarajeva.

Ne propustite svoju priliku da se prijavite za ovaj događaj, jer vam garantujemo nedelju nezaboravnih uspomena.

LK Sarajevo