Dragi Istekovci,
Da li ste ikada pomislili “Trebalo bi da postoji aplikacija za ovo!” ili “Hej, imam odličnu ideju za mobilnu aplikaciju!”? Kreativnim inženjerima, kao što su Istekovci, se ovo veoma često dešava: naš zadatak je da učinimo svet jednostavnijim, a svakodnevne zadatke lakšim. Ali nažalost, mnoge dobre ideje propadnu zbog nedostatka iskustva ili znanja.

Baš iz tog razloga, LK Zagreb drugi put po redu organizuje svoju radionicu “CroApps“, koja će se ove godine održati od 10. do 17. maja.

Prijave su otvorene do 8. aprila, a potrebno je samo da popunite sledeću formu, kao i formular koji ćete poslati na adresu board@eestec.etf.rs.
 

Takođe imajte na umu da se od sada sve prijave obavljaju preko zvanične internet stranice Isteka, više o tome i samom procesu registracije možete naći ovde.

U prilogu je mejl lokalnog komiteta Zagreb u kom ćete naći više informacija o samom događaju.

Pozdrav,


Ako vidite sebe kao kreatora aplikacija, ali ne znate kako i odakle da počnete, imamo rešenje za vas! Prijavite se za našu radionicu CroApps: sve što vam je potrebno jeste neko osnovno iskustvo i znanje iz oblasti programiranja, kao što je poznavanje jezika C i par osnovnih algoritama. Tokom ove neverovatne nedelje imaćete priliku da odslušate ubrzani kurs Jave, unapredite svoje znanje o objektno orijentisanom programiranju a čak i napravite svoju mobilnu aplikaciju.
Pored akademskog dela, LK Zagreb je spremio mnoštvo avantura po prelepom gradu, Zagrebu, koji je takođe poznat kao grad sa milion srca. Imaćete priliku da obiđete prelepe parkove i starinske pijace, uživate u prirodi i upoznate se sa hrvatskom kuhinjom. U maju, gradski život je u punom zaletu i divan je osećaj biti deo toga.
Ako ste imali bilo kakve sumnje u vezi sa prijavom na naš događaj, nadamo se da su nestale! Sada samo treba da pritisnete “Apply” dugme i počnete da se pakujete i pripremate za svoju neverovatnu avanturu u Zagrebu.
Čekamo vas!
LK Zagreb