Dragi Istekovci,

Nekada davno u Loklanom komitetu ne tako daleko…
Spremite se i spakujte svoje lajtsejbere, jer je još jednom, došlo vreme za to! LK Ankara želi da budete deo ove velike avanture “#occupyMarmaris Episode III” u periodu od 4. do 10. septembra, i pomognete im da povrate ravnotežu Sili!

Cena učešća iznosi 55€.

Prijave za ovu čuvenu razmenu su otvorene do 22. jula, a potrebno je samo da popunite sledeću formu, kao i formular koji ćete poslati na adresu board@eestec.etf.rs.

Takođe imajte na umu da se od sada sve prijave obavljaju preko zvanične internet stranice Isteka, više o tome i samom procesu registracije možete naći ovde.

U prilogu je mejl Lokalnog komiteta Ankara u kom ćete naći više informacija o samom događaju.

Pozdrav,


 

Marmaris je prelep grad koji se nalazi na jugozapadnoj obali turske rivijere. Zajedno sa mnoštvom Istekovaca bićete svedoci njene zapanjujuće lepote koja se ogleda u njenoj luci, marini, starom gradu kao i istorijskom dvorcu.
Ko još ne želi da pliva u pet različitih zaliva, oseti sunce na svojoj koži, pije i pleše na brodu satima? Ako još uvek niste uzbuđeni, naš safari izlet će vas naterati da se predomislite, baš kao džedaj. Ne samo da ćete uživati u neverovatnoj prirodi Marmarisa, već ćete i naučiti kako da koristite vodeni pištolj kao lajtsejber. Nakon ove lekcije, trening se nastavlja skakanjem u hladni vodopad i hodom po moru (bukvalno). Možda ćete se umoriti i želeti da se opustite, šta kažete na tursko kupatilo? Drugih dana, ići ćemo u par prirode Marmarisa, gde ćemo roštiljati i plivati…
Što se tiče noći, reći ćemo samo da vas LK Ankara neće razoračarati. Sa ludim noćnim životom Marmarisa, beskrajne pena žurke, klubovi na plažama i ulica sa svim barovima kojoj čak ni Dart Vejder ne može odoleti. Naravno, pićemo Raki (omiljeni napitak Obi-Vana), jesti turski kebab i meza tokom turskih noći i razna turska jela tokom cele nedelje.
Obećavamo vam nedelju punu zabave i Istek duha, tako da pridružite nam se na ovom fenomenalnom događaju i izaberite svoju stranu!
LK Ankara