Dragi Istekovci,

LK Ankara vam predstavlja svoju četvrtu po redu razmenu #occupyMarmaris. Ako želite da svoje leto provedete na prelepim plažama Marmarisa ova razmena je prava prilika za vas! Razmena će se održati u periodu od 27. avgusta do 2. septembra, a rok za prijavu je do 20. jula
 
Kako bi se prijavili za ovu radionicu, ostavite svoje motivaciono pismo na sledećem linku i popunite formular koji ćete poslati na board@eestec.etf.rs.
U nastavku je mejl LK Ankare sa više detalja o događaju, a ukoliko imate bilo kakvih pitanja me slobodno kontaktirajte.
Pozdrav,
——————————————————————————————————————————————————
*************************************************************************************
Organizacioni LK: Ankara
Događaj: #occupyMarmaris Level 4
Tip događaja: Razmena
Datumi: 27. avgust – 2. septembar
Broj participanata: 15
Participacija: 65€
Rok za prijave: 20. jul
Kontakt E-mail: cp@eestectr.org
*************************************************************************************
Dragi Istekovci,
Vreme je! LK Ankara vas poziva sve na sjajnu igru u Marmarisu, još jednom. Pripremite se, jer vas ovaj put očekuje potpuno nov nivo, #occupyMarmaris, nivo 4!
LK Ankara će vas dočekati u Marmarisu, jugozapadnoj obali turske rivijere. Marmaris je jedan od najlepših turskih gradova i najveći turistički centar. Gradska luka, stari grad i zamak su samo neke od etapa koje ovu igru čine neodoljivom.
Takođe, u ovoj igri ćete uživati u suncu, plesati i zabavljati se na brodu i plivati u pet različitih zaliva. Pošto prođete svaku etapu, možete uživati u ostalim pod nazivima “tradicionalna turska kupatila”, “roštilj na plaži” i mnogim drugim. Čak ćete naučiti i da hodate po vodi! A kada vam je potreban odmor, možete otići do plažnog bara i “napuniti baterije”.
Ova igra ima i noćni mod koji će vas oduševiti! Uz duge noći u Marmarisu, pena-party i disco na plaži bićete deo sjajne avanture! Naravno, probaćete tursku hranu, ali i poznati Rakı (koji se “otključava” u etapi sa trbušnim plesačicama).
Pozivamo vas da nam se pridružite u ovoj neverovatnoj jednonedeljnoj igri i iskusite njen novi nivo!
 
p.s. Pratite nas jer uskoro stižu i neofocijalni paketi i posetite stranicu događaja!
 
LK Ankara