Dragi Istekovci,
Da li ste spremni za najbolju nedelju svog leta?
LK Budimpešta vam ponosno predstavlja svoj sledeći događaj, “International Motivational Island 2015” koji će se održati u periodu od 10. do 17. avgusta, na poznatom muzičkom festivalu “Sziget Festival“.
Ova “nezvanična razmena” se razlikuje od svih ostalih i pre svega predstavlja priliku koju je dobio Lokalni komitet Budimpešta i odlučio da podeli sa ostalim Istekovcima. Upravo zbog toga što je ovo jedinstvena prilika da posetite ovaj festival, cena učešća iznosi 175€ i ne uključuje hranu i ostale troškove. Više detalja možete pročitati u nastavku mejla.

 

Prijave za ovaj događaj su otvorene do 10. jula, a potrebno je samo da svoje motivaciono pismo napišete na sledećoj stranici, kao i da popunite sledeću formu i formular koji ćete poslati na adresu board@eestec.etf.rs.

Takođe imajte na umu da se od sada sve prijave obavljaju preko zvanične internet stranice Isteka, više o tome i samom procesu registracije možete naći ovde.

Pozdrav,


 

Da li ste spremni za “Sziget Festival” i nedelju punu zabave, žurki i koncerta?
Dobili smo priliku da učestvujemo u programu festivala namenjenom nevladinim organizacijama: što znači da možemo da promovišemo našu organizaciju i njene vrednosti za vreme festivala. Na nama je da obezbedimo aktivnosti za posetioce festivala, a za uzvrat su nam obezbeđene karte za festival po sniženoj ceni. Ovo iskustvo želimo da podelimo i sa vama pa vas pozivamo da se priključite!
Važne informacije:
  • Dobićete kartu za festival za svih 7 dana po ceni od 175€ umesto 249€ (kampovanje je uključeno u cenu)
  • Sami pokrivate troškove obroka kao i ostale troškove
  • Moraćete da učestvujete u aktivnostima u koje ćete uključiti posetioce festivala, promovišući svoju državu i kulturu!
  • Od 11 do 19 časova morate biti dostupni kako biste učestvovali u aktivnostima. (Ovo znači da ste u toku dana manje više vezani za mesto održavanja festivala)
  • Nakon 19 časova ste slobodni da istražujete festival i uživate u fenomenalnim koncertima :D
  • Naravno morate poštovati pravila festivala
  • Stranica sa korisnim informacijama (šta možete poneti, šta ne i sl)
Nadamo se da niste obeshrabreni! :D
Iako je ovaj događaj skuplji od većine Istek razmena, vidimo ovo kao jedinstvenu priliku da posetite jedan od najboljih evropskih muzičkih festivala i širite Istek duh kao nikad do sad, pokazujući desetinama hiljada ljudi koja je naša profesija!
Ohrabrujemo vas da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakvih pitanja! 
Kontaktcp@eestec.hu
Vidimo se na Szigetu!
LK Budimpešta