Dragi Istekovci,

LK Istočno Sarajevo nam s ponosom predstavlja svoju novu razmenu pod nazivom “Mountain-Mania“. Razmena će se održati u periodu od 27. marta do 2. aprila, a rok za prijavu je do 20. februara.
Da biste se prijavili potrebno je da svoje motivaciono pismo ostavite na sledećoj stranici, kao i da popunjen formular pošaljete na board@eestec.etf.rs.
 
U nastavku je mejl LK Istočno Sarajevo sa više detalja o razmeni. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja me slobodno kontaktirajte.
 
Pozdrav, 
 

***************************************************************************************************

Organizacioni LK: Istočno Sarajevo

Događaj: Mountain-Mania

Tip događaja: Razmena

Datumi: 27. mart – 02. april

Broj participanata: 10

Participacija: 0€

Rok za prijavu: 20. februar, 23:59 CET

Link za prijavu: https://eestec.net/events/mountain-mania

Kontakt E-mail: eesteces@gmail.com

****************************************************************************************************

Dugo niste čuli ništa iz LK Istočno Sarajevo. Ne brinite, spremali smo nešto posebno za vas. Pažljivo čitajte i saznajte šta je to…

Potpuno nova razmena LK Istočno Sarajevo je spremna! Spremili smo odličnu ponudu: vi se prijavite, a mi ćemo vam pokazati lepote planine Jahorine, najbolju žurku na bazenu, neverovatne vidikovce, i naravno… Sami ćete videti da imamo najbolje žurke!

Imaćete priliku da vidite neverovatne laboratorije Elektrotehničkog fakulteta u Istočnom Sarajevu, i to je jedini akademski deo ove razmene.

Ostatak vremena provešćete u opuštanju i hedonizmu, uživajući u različitim aktivnostima kao što je plivanje, kuglanje… ili samo sedenje u pabu uz ispijanje piva/kafe/soka/rakije/ili čega god. Takođe, posetićemo i pećinu Orlovača. City-Rally, razgledanje i obilazak znamenitosti grada su deo programa.

Na kraju, ono što najviše iščekujete…

Ove godine slavimo 12. rođendan LK Istočno Sarajevo i spremili smo posebno iznenađenje za vas, koje ćemo uskoro objaviti.

Milioni ljudi bi ubili za ovu priliku, zato ne oklevajte da se prijavite!

Vidimo se u Istočnom Sarajevu!