Dragi Istekovci,
Ein Prosit, ein Prosit Der Gemütlichkeit! Da li ste spremni da nazdravite pod šatorom najvećeg festivala piva i vašara na svetu sa Istekovcima iz cele Evrope?
LK Minhen vam ponosno predstavlja svoju čuvenu razmenu “Oktoberfest Exchange 2016“, koja će se održati u periodu od 18. do 25. septembra, koja vam pruža jedinstvenu priliku da doživite duh Bavarske na festivalu koji se održava već 200 godina. Cena učešća iznosi samo 65€.
Prijave za ovaj događaj su otvorene do 15. avgusta, a potrebno je samo da svoje motivaciono pismo napišete na sledećoj stranici, kao i da popunite formular koji ćete poslati na adresu board@eestec.etf.rs.Takođe imajte na umu da se od sada sve prijave obavljaju preko zvanične internet stranice Isteka, više o tome i samom procesu registracije možete naći ovde.

 

U prilogu je mejl Lokalnog komiteta Minhen u kom ćete naći više informacija o samom događaju.

Pozdrav,

*********************************************************************

Organizacioni LK: Minhen

Događaj:  Oktoberfest Exchange 2016

Datum: 18. Sept. – 25. Sept. 2016

Broj učesnika: 12

Rok za prijavu: 15. August 2015 23:59

Cena učešća: 65 €

E-mail za kontakt: contact@eestecmunich.net

Prijave: eestec.net


*********************************************************************


Dragi Istekovci!


Već šesti put po redu, LC Awesome vam ponosno predstavlja poznatu i tradicionalnu Oktoberfest razmenu 2016, koja će se i ove godine održati u našem prelepom gradu Minhenu u periodu od 18. do 25. septembra.

Imaćete čast da pijete najbolje pivo na svetu, na najvećem folk festivalu na svetu u jednom od najboljih gradova na svetu sa najsofisticiranijim budućim inženjerima u Evropi.

Kao dodatak, planiramo jedinstven kulturni program koji ćete pamtiti.

Ovo uključuje obilazak pivnice, naš popularni “City Rally” i naravno noćni život Minhena. Pored toga, posetićemo Alpe, popećemo se na jedan od vrhova i uživati u prelepim pejzažima Bavarske.

Sve ove zanimljive činjenice dovode veličinu događaja na potpuno novi nivo. Neće biti nikakvih predavanja, ali vam dosta zabave tokom vašeg boravka zagarantovano.

S obzirom da su cene hostela za vreme Oktoberfesta smešno skupe, bićete smešteni privatno, kod naših članova. Nažalost, događaj ima i cenu učešća od 65€. Biće vam obezbeđeni svi obroci, lokalni transport i ulaznice. Moramo da vas upozorimo, Minhen je generalno skupo mesto za vreme Oktoberfesta. Litar piva na samom Oktoberfestu košta preko 10€! Ali kao i uvek, sve osim pića biće obezbeđeno svim učesnicima. Razloga za brigu nema, s obzirom da nećemo provesti celu nedelju na Oktoberfestu, te ćete imati dosta prilika da uživate u jeftinijem pivu.

 

Ovo je jedinstvena prilika da doživite najveći folk festival na svetu i više od toga, po veoma pristupačnoj ceni, zajedno sa Istekovcima iz cele Evrope!

 

Vidimo se u Minhenu!

 

P.S. Nadamo se da apsolutno obožavate pivo.