Dragi Istekovci,

LK Patras nam sa zadovoljstvom predstavlja drugu ediciju svoje razmene Operation: S.U.N. koja će se održati od 10. do 16. jula. Prijave su otvorene do 25. maja, a sve što treba da uradite je da ostavite motivaciono pismo na sledećem linku, i da popunjen formular pošaljete na board@eestec.etf.rs. Ukoliko još uvek niste registrovani na eestec.net, samo pratite ovo uputstvo.
Ako imate bilo kakvih pitanje slobodno me kontaktirajte. U nastavku vam prosleđujem mejl LK Patras.
Pozdrav,

***************************************************************************************************

Organizacioni LK: Patras

Događaj: Operation: S.U.N. 2.0

Tip događaja: Razmena

Datumi: 10. jul – 16. jul 

Broj participanata: 12

Participacija: 100€

Rok za prijavu: 25. maj, 23:59 CET

Link za prijavu: https://eestec.net/events/operation-sun-20

Kontakt E-mail: patras@eestec.net

****************************************************************************************************

Dragi Istekovci,
Posle više meseci pažljivog planiranja i razmatranja, LK Patras se vratio! Da li svuda slušate o grčkim plažama? Da li želite da uživate u suncu? LK Patras vam pruža šansu da provedete 7 dana na suncu. “Summer Undergraduate Nights 2.0″ je ovogodišnje izdanje jako uspešne razmene od prošle godine i održaće se u Koruti, mestu na 80km od Patrasa. Kampovaćemo pored mora.
Međutim, kako je Koruta na samo 40km od drevne Olimpije, organizvali smo i jednodnevni izlet do tamo kako biste imali priliku da posetite i iskusite mesto gde su održavane antičke olimpijske igre. Osim ovog izleta organizovali smo dosta aktivnosti za vas kao što su potraga za skrivenim blagom, olimpijske i “Survivor” igre na plaži, kao i razne žurke. Naravno, imaćete priliku da probate sve što tradicionalna grčka kuhinja nudi, kao što je giros sa mnogo tzatziki sosa, suvlaki, grčka salata sa fetom i svetski poznata pića kao što su “ouzo” i “tsipouro” kao i ono što je poznato u Patrasu “mavrodaphne” i “tentoura”.
Dakle, nemojte se previše premišljati! PRIJAVITE SE ODMAH! I pripremite se da otkrijete kako izgleda leto u Grčkoj!
PS. Ako budete prihvaćeni, potrudite se da u Patras stignete do 12:00 10. jula, i da rezervišete karte za povratak za posle 18:00 16. jula.
Vidimo se u Patrasu!