Da li imate ideju kako bi tehnologija mogla da promeni trenutne finansijske usluge? Da li ste developer, dizajner ili osoba od ideje? Učestvujte na drugom Adriatic FinTech Hackathon događaju koji će se održati 15. i 16. oktobra u ABC Hub-u u Ljubljani. Možete učestvovati na šest različitih FinTech izazova i osvojiti fenomenalne nagrade u vrednosti od više od 12.000 EUR. Prijavite se putem www.hackathon.si stranice kao tim ili kao pojedinac! Rok za prijave je 5. oktobar.

Za takmičare iz Beograda, Zagreba i Novog Sada će bit organizovan besplatan prevoz do Ljubljane, tako da ne morate brinuti o dodatnim troškovima.

 

Fintech je nova industrija koju formiraju kompanije koje koriste tehnologiju i tehnološke inovacije kako bi unapredili trenutne finansijske usluge. Fintech ecosystem se proizvodi iz više oblasti kao što su: Payments and Transfer, Security, Cryptocurrencies, Blockchain etc., Insurance, Lending and Finance, Retail Banking, Wealth and Asset Management.

 

Hackathon, u IT industriji poznat kao “Hack day”, je događaj na kom učestvuju developeri, programeri, dizajneri i ostali IT profesionalci sa ciljem da intenzivno sarađuju u veoma kratkom i ograničenom vremenskom roku (od 24 do 48 sati) kako bi razvili novo inovativno rešenje u određenom polju ili temi. Glavni cilj jeste kreativnost i traganje za rešenjima koja su vođena tehnologijom.


Imate pitanja? Pišite nam na board@eestec.etf.rs!

Posetite i zvaničnu Facebook stranicu takmičenja.