Već deset godina za redom, konkurs ,,Najsvestraniji istekovac” nagrađuje mlade, svestrane i ambiciozne Istekovce koji su svojim radom i zalaganjem ostavili trag u našem Udruženju, negujući pritom i svoja lična i akademska dostignuća. U nastavku mejla možete saznati na koji način se možete prijaviti za ovu nagradu i kako možete doprineti da nagrada ode u “prave” ruke.


Ideja koja stoji iza nagrade ,,Najsvestraniji Istekovac” jeste želja alumni članova da istakne one članove našeg Udruženja koji su se osim svojim nesebičnim zalaganjem u organizaciji, istovremeno ostvarili i u akademskom aspektu, kao i u mnogim vannastavnim aktivnostima. Sama nagrada sastoji se od tri dela: diplome, knjige i novčanog dela prikupljenog od strane alumni članova. Dodela nagrade će se održati na prednovogodišnjem balu koji organizuje Udruženje bivših studenata i prijatelja Elektrotehničkog fakulteta (ETF-BAFA).Svaki istekovac je samim članstvom u našem Udruženju pokazao da želi da proširi svoje vidike, radi na sebi i čini promene u svojoj zajednici.
 
Ovom prilikom želimo da vas motivišemo da se prijavite na konkurs ,,Najsvestraniji Istekovac” ukoliko smatrate da ispunjavate gorenavedene kriterijume. U Istek duhu, osvrnite se i oko sebe i prijavite one pojedince u kojima vidite potencijal da postanu dobitnici ove prestižne nagrade na adresu alumni.nagrada@eestec.etf.rs, uz popunjen formular koji možete naći na ovom linku https://drive.google.com/file/d/1EQXIraq1Px27iW7nVPZrTurqKpCQNx-J/view?usp=sharing. Potrudimo se zajedno da jubilarna, deseta nagrada ode u ruke pravom najsvestranijem Istekovcu!
 
Rok za slanje prijava je 15. decembar u ponoć.