U periodu od 3. do 10. maja 2017. godine naš komitet ugostiće preko 15 mladih inženjera, studenata elektrotehnike, iz različitih gradova Evrope na studentskoj razmeni „Belgrade State of Mind Vol. 3“.

Studenti evropskih univerziteta imaće priliku da upoznaju našu tradiciju i kulturu, ali i da predstave svoju zemlju i nacionalnu kuhinju u okviru Internacionalne večeri. Organizacioni tim će im pokazati najlepšu sliku Beograda i života u njemu, kroz unapred zadate izazove koji će ih odvesti u najdublje delove grada koji nisu na turističkoj mapi i navesti ih da se osete kao pravi Beograđani. U isto vreme upoznaće se sa kulturno -istorijskim znamenitostima Beograda, posetiti muzej Nikole Tesle, roštiljati na Adi Ciganliji i obići Avalski toranj.

Razmena „Belgrade State of Mind“ se organizuje već treći put. Nakon uspešnih razmena 2012. i 2014. godine, ova razmena je postala tradicionalna za naš komitet, pa verujemo da će i ovog puta opravdati očekivanja učesnika. Organizacioni odbor razmene sa nestrpljenjem očekuje dolazak participanata sa kojima će razmeniti iskustva i provesti nezaboravnih sedam dana u Beogradu.

Na sajtu razmene www.eestec.co možete pratiti dešavanja vezana za razmenu, a šta su članovi Organizacionog odbora imali da kažu o razmeni pogledajte na snimku sa gostovanja u emisiji Jutarnji program na Radio televiziji Srbije.

BSOM3 Board